Alusasut

Alusasut Justihi Eikä Melekehen valikoimassa on kymmenen laadukasta rintaliivi- ja alusasumerkkiä. Mukana on myös urheiluliivejä ja proteesiliivejä. Haluamme löytää hyvin istuvat ja mukavat alusvaatteet jokaiselle naiselle. Meiltä löytää laadukkaita merkkialusvaatteita monelta eri merkiltä, joten koko ja mallivalikoima on hyvin laaja. Myös uima-asuja ja bikineitä on valikoimissa jonkun verran. Tavarantoimittajiksi olemme valinneet tunnettuja eurooppalaisia valmistajia. Tuotteet on valmistettu luontoa kunnioittaen ja myrkkyjä käyttämättä. Tässä pienet esittelyt joistakin merkeistä mitä meiltä löytyy. Muitakin merkkejä toki meiltä löytyy ja on saatavilla. Tervetuloa palveltavaksi ja löytämään juuri sinulle sopivat alusvaatteet.

<a name="abecita">Abecita</a>
Abecitalta löytyy hyvin istuvia ja toimivia liivejä. Pääsääntöisesti Abecitan liivit ovat toppaamattomia, mutta myös kevyellä topalla olevia liivejä löytyy. Tältä merkiltä meille tulee myös proteesiliivejä, hinnaltaan nämä proteesiliivit ovat suhteessa hyvin edullisia. Valikoimissa on myös hyvin tukevia urheiluliivejä sekä imetysliivejä. Ajoittain meiltä saa myös Abecitan uimapukuja ja bikineitä. Abecitalta liivejä saa G-kuppiin saakka, myös urheiluliiviä, saatavilla on ympärykset 70-95.
<a name="marliesdekkers">marlies dekkers</a>
Marlies dekkerssin liiveistä löytyy aina joku juttu. Liiveissä ja housuissa saattaa olla naruja, koruja, pitsejä ja vaikka mitä muuta mukavaa. Varsinki marlies dekkerssin alusvaatteet ovat sellaisia joiden jälkeen ei halua enää muita edes sovittaa. Push-up malleissa kuppeja on E:hen saakka, muuten kuppeja löytyy G:hen asti. Ympärykset päättyvät 90.
<a name="lingadore">LingaDore</a>
Lingadorelta löytyy monenlaisia liivejä päivittäiseen käyttöön. Valikoimissamme on t-paitaliivejä, push-up-liivejä sekä kaarettomia liivejä. Kokoja ja malleja löytyy laajasti, ympärykset alkavat 65 cm:stä ja niitä riittää aina 115 cm asti. Tältä merkiltä löytyy mieluisat alusasut hyvin monenikäiselle. Lingadore on hinnaltaankin mukavan edullinen.
<a name="magic">Magic</a>
Magiciltä löytyy kattava valikoima erilaisia muotoilevia tuotteita. Näillä loihdit parhaat puolesi esiin ja piilotat ne mitkä ei aina peilikuvassa miellytä. Magicin valikoimista löytyy myös monenlaisia "apulaisia" alusvaateasioihin, kuten esim. olkapäille pehmikkeet joilla saa lisää leveyttäkin olkaimiin. Magicin kevyesti muotoilevat urheiluhousut ovat vallan mukavia käytössä. Muotoilevien tuotteiden lisäksi Magiciltä löytyy muitakin alusasuja, yhtenä suosikkina niistä on erimalliset saumattomat pikkuhousut.
<a name="missmary">MissMary</a>
Miss Maryn valikoimasta löytyy hyviä ja tukevia kaarituellisia ja kaarituettomia liivejä. Mallit ovat pääsääntöisesti toppaamattomia. Monessa mallissa on ihanat pehmeät ja leveät olkaimet, jotka ovat aiheuttaneet suurta ihastussa monissa asiakkaissa. Myös proteesiliivejä löytyy tältä merkiltä. Miss Maryn liiveissä ympäryksiä riittää 120cm asti ja kuppeja G:hen saakka.
<a name="missya">Missya</a>
Missyalta löytyy monenmallisia liivejä kevyellä topalla tai vahvemmalla push-up topalla. Liivejä löytyy pitsisenä, sekä sileinä. Missyan liivit sopivat hyvin nuorillekkin ja ovat hinnaltaan hyvin edullisia. Kupit valmistetaan mallista riippuen H:hon asti ja ympärykset 65-90.
<a name="primadonna">PrimaDonna</a>
Primadonnalta löytyy laaja valikoima todella tukevia ja hyvin istuvia toppaamattomia kaarellisia liivejä. Myöskin kokovalikoima on hyvin kattava, ymäryksiä löytyy sataseen asti ja kuppeja J:hin saakka. Primadonnalta löytyy myös Twist-sarja, josta löytyy hyviä liivejä myös kevyellä topalla eri mallisilla kupeilla. Moni nainen on löytänyt Primadonnalta mallin, josta ei halua enää luopua.
<a name="sapph">Sapph</a>
Sapphin mallisto on mukavan nuorekasta. Näitä liivejä käyttää kuitenkin hyvin monenikäiset. Liivejä löytyy monissa malleissa ja väreissä, sekä kevyellä topalla, että vahvemmalla topalla. Kokoja löytyy G-kuppiin asti ja ympäryksiä aina sataseen asti. Sapphin mallistosta löytyy ns. perusliivejä, mutta paljon myös liivejä joissa on joku juttu, esim. koru.
<a name="trofe">Trofe</a>
Alusasujen lisäksi Trofelta löytyy myös uimapukuja ja bikinejä, myös proteesitaskulliset kuuluvat valikoimiin. Trofee on edullinen merkki ja kuppeja löytyy F:ään saakka, ympäryksillä 70-100. Trofen valikoimissa on myös proteesiliivejä. Trofelta löytyy laaja valikoima puuvillaisiakin pikkuhousuja, joista on tullutkin useiden asiakkaiden ehdottomat suosikkipöksyt.
<a name="lb">Louisa Bracq</a>
Louisa Bracqilta löytyy kauniit, ihanat ja naiselliset liivit aikuiselle naiselle. Saatavilla on toppaamattomia liivejä, sekä myös erittäin hyvä kevyesti topattu ns. t-paitaliivi. Louisa Bracqan liiveissä on erittäin hvyin kokoja. Ympäryksiä on saatavissa 65-110 ja kuppeja B-H. Näihin liiveihin on hellpo ihastua, laadun tunnet päälläsi.